önskelista..

lite av min Wish list;



Ralph lauren




Ralph Lauren (tröjan)


Burberry


Lite av DESSA varor hade vatt mumma nu.
Men finns säkert intressanta ting i NY med.
x. Mich.



23.14

skit mög idiot as.
orkar inte detta

Lille-jul med grisatassar

Håller på me de sista julklapparna, känns lite ansträngt då jag egentligen skulle varit i usa nu.
Men inte så mkt jag kan göra. Dagen har i stort bestått av att fixa dt sista inför julefirandet i morgon hos mormor och morfar.
Just nu grillierar pappa jul skinkan och kokar grisatassarna, örk säger jag bara.,
x Mich.

lite från i somras

behöver lite sommar bilder känner jag nu i det mörka


Grilligrill



Depp dag - nr one

Vilken depp idag...
x Jag har ont i örat
x Jag har ont i nacken eftersom jag inte kunnat legat på vänsterörat
x Jag har munsår
x Jag är fortfarande i Sverige
x Jag har ont i magen
-.- hmppfff.... ibland vill allt inte som jag.
x Mich.

första beslutet som 18-åring

Nu är det första beslutet taget.
alltså nytt hål i örat.
x. Mich.

Bonde söker fru..

Okej jag kan inte hålla mig längre. detta är min blogg och jag måste bara kommentera!!
alla som känner mig vet att jag är såpornas största följare. Jag har följt de flesta säsonger ov bonde men säsong har jag haft extrem intresse för.. vet inte om det är för att tv4 gör reklam för hur dramatiskt det ska vara?
Ialla fall så är dessa mina synpunkter på årets bönder och hurvida jag tycke deras val var bra;



Ann-Katrin och Per-johan:

Jag tycker att ann-kathrin verkar vara en snäll tjej. dock tror jag att hon skulle behöva någon som pratar mer än vad Per-Johan gör. Så antingen får han försöka visa lite mer, (vilket kan vara svårt när hon bestämmer och inte låter han försöka) detta kan jag tycka då man b.la. fick se en lite "preiveiw" på vad som händer nästa vecka. Alltså de olika hytterna.  Jag tror det var en liten miss att hon skickade ut Jonas, som var pratglad och tog initiativ.
Men man kan ju bara hoppas att Per-johan får en chans att visa att han kan ta initiativ. Händer inte detta i slutändan tror jag mycket väl att det kan vara Per-Johan som går ur detta med brustet hjärta.
Tomas

När jag ser på avsnitten kan jag emellanåt förstå varför ingen av hans tjejer ville vara kvar. Han ver ibland ha väldigt svårt att kommunicera och att visa känslor inför tjejer. Dock kan jag även känna empati för honom, då jag kan förstå att om man inte tidigare varit i så många relationer eller för den delen haft kvinnliga vänner så är det inte lika lätt att förstå att vad den andra parten behöver. Många kan tycka att det är självklart att den andra parten behöver bekräftas och att man behöver visa vad man känner.  Detta kan kanske vara svårt för tomas som inte varit i så många relationer. Nåväl, synd att det blev som det blev, tror inte detta är det ända som gjorde att ala stack, människor har ju olika person kemi och olika syn på livet.



Johan och Amanda


Tycker Johan verkar vara en trevlig kille som hade sin favorit ända sen tiden på slottet. Kunde nästan sätta mina pengar på att han skulle välja Amanda vilket gjorde mig lite konfunderad när han kysste Sofie och var så kärvänlig mot henne. Johan kanske trodde att om han kysste båda visade det på att han gett båda samma chans(vilket inte riktigt jag kan hålla med om). Men sedan måste vi ju även komma ihåg att Bonde söker fru är ett dejting program och bara för man är intresserad av en kille och tävlar om honom med andra att han ska vara helt avhållsam från alla...



Jonas och Sara




Mina favoriter i årets version av bonde söker fru. Ända sen jag såg Sara och Jonas dejt tyckte jag att de båda passade ihop. Så enda sedan dess har jag hejat på Sara. Jag tycker att dessa individer verkar vara väldigt sunda och lika. Lite negativt kan dock bli att varken Sara eller Jonas tar initiativ till något. Men som de själv resonerar så ska det komma med tiden. Och när vi såg dem sist så verkar resan gå bra. Om det är ett par jag verkligen hoppas på ska hålla så det dessa!



Om jag skulle spå i fram tiden så tror jag att:
x Ann-katrin krossar per-johans hjärta
x Amanda anser att det gick för fort fram mellan henne och Johan och vill ta det sakta
x Tomas hittar ingen på resan men hittar en tjej utan för tv som har börjar dejta
(annars kommer han kanske med i nästa säsong)
x Jonas och Sara kan det gå 50/50 med det bror på om någon tar initiativ till något mer.
(hoppas dock att det blir något)



ursäkta allt bonde snack men behövde kommentera av mig.

x Mich.


19 dec 1992

Japp det var den dagen jag föddes! vilket betyder att jag fyller 18 år idag.!!
Natten spenderades i ödet hos mormor och morfar.
Nu är jag hemma, vet inte riktigt vad resten av dagen visar med något blir det väll att hitta på.
Tack till alla som grattat mig!!
X. mich.

2056


Parfois, il rend la vie tellement que vous pouvez à peine respirer,
et pourtant siheureux lorsque les gens que vous aimez est




La vie.

ps. snart 18!!

Introduktion - varför jag inte åkt till usa

Var hälsade alla där ute i snöstormen.
Denna bloggs syfte kommer att ligga i rapporteringar från min resa till Usa så mina vänner, nära och kära + eventuellt nya läsare kan kan följa vad som händer med mig.
Inledningen till denna resa har varit lite struligt, mint sagt.
här kommer lite av orsakerna till det hela;
  • Strul med skolan
  • Flygplanstekniker som strejkade
  • Askmoln (dock inte från Island)
  • Lite misskommunikation med värdfamiljen
  • Mer flygplans strul
Men nu är jag på fötter igen,
  • Jag har bytt skola (i usa)
  • Fått jobb i usa
  • Pratat med min värdfamilj om en ny konstlation
  • Ansökt om arbetsvisum
Som ni säkert kan tänka er så har det varit väldigt påfrestande för min familj allt det som hänt min resa har ju förskjutits med 3-4 månader vilket har varit påfrestande. Utan min familj och mina vänner hade jag aldrig klarat det på samma sett.
Men jag känner att det kanske ändå någonstans inte var meningen att jag skulle gå på den skolan som jag först hade valt.
Just nu är vi nära resan då det ända jag väntar på är mitt arbetsvisum som ska skickas till mig från immigrationsmyndigheten i usa. En sak jag kan säga jag definitivt har lärt mig av allt detta är att man är en rätt liten person när det gäller stora företag, man har knappast någonting att säga till om. Men det enda jag kan säga säkert är att det är varken jag eller min familj som gjort något fel. Men ibland kan man bara inte styra över vad som händer.
Men men, jag har iallafall förändrats rätt mycket sen jag slutade 2:an i sommras och jag är rätt glad över jag valde att ta en paus i gymnasiet, någon gång måste man ju faktiskt våga att ta ett steg ut i den tomma luften eller hur?
Många undrar varför jag valde att resa nu och inte i efter trean och det jag kan säga så är att jag kände mig inte nöjd med den personen jag var inledningsåren av gymnasietiden, jag gillade inte vad jag lutade åt att bli. Jag behövde andrum och växa antar jag.
Peace out for now!
x Mich.

RSS 2.0